Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

10.6.2011

Fortuna-korttelin avajaiset keskiviikkona 8.6.

Kaupunkilaisille uusi sisäpiha

Fortunakortteli

Fortuna-korttelin sisäpihasta muotoutuu kesällä 2011 uusi urbaani tapahtumapaikka, jossa kaupunkilaisia hemmotellaan ilmaistapahtumilla joka keskiviikko ja perjantai. Kortteli avataan pihajuhlilla keskiviikkona 8.6., jolloin tarjolla musiikkielämyksiä sekä ilmainen sisäänpääsy korttelin museoihin.  

Aurajoen kupeessa sijaitsevan Apteekkimuseon ympärille levittäytyvä Fortuna-kortteli rajoittuu Turun keskustassa Kristiinankatuun, Linnankatuun, Aurakatuun ja Läntiseen Rantakatuun. Kortteliin on suunnitteilla uudenlainen designkeskus, uniikki kauppakortteli ja vapaa-ajanviettopaikka. 

Kesällä 2011 Fortuna-kortteli toimii erilaisten tapahtumien ja esitysten areenana. Esityksiä voi pihapiirissä seurata eturivistä tai sivummalta, samalla kesäkahvilan antimista nautiskellen. Historiallisesti arvokkaan miljöön kesäohjelmistossa yhdistyy mutkattomasti uusi ja vanha, perinteikäs ja moderni. Jokaiselle on tarjolla jotakin, ja paikalle on mukava suunnata viihtymään suuremmallakin seurueella.

Avajaiset keskiviikkona 8.6. 

Korttelin avajaisia juhlitaan keskiviikkona 8.6 klo 10.00 alkaen. Fortuna-korttelin kehittämishanke tarjoaa kaikille asiakkaille ilmaisen sisäänpääsyn Apteekkimuseoon ja Qwenselin taloon. Korttelin muiden rakennusten historiaan puolestaan pääsee tutustumaan opastetulla Fortuna-kävelyllä. 

Illalla sisäpihalla nautitaan musiikkielämyksistä, kun lavalle nousevat genrerajoja rikkova, muun muassa jatsista, kansanmusiikista ja tangosta ammentava Korpi Ensemble sekä turkulaisten ylpeys, Emma-palkinnonkin alternative/indie –kategoriassa pokannut Magenta Skycode.

Ohjelma:

klo 10.00-18.00 Fortuna-korttelin kehittämishanke tarjoaa kaikille asiakkaille ilmaisen sisäänpääsyn Apteekkimuseoon ja Qwenselin taloon
opastukset klo 12.00, 14.00 ja 16.00

klo 17.00 Fortuna-kävely -katsaus korttelin historiaan
klo 18.45 elinkeinojohtaja Kalle Euron avajaispuhe
klo 19.00  Korpi Ensemble
klo 21.00  Magenta Skycode

- Lisäksi IPA (ilostu pienistä asioista) pitää kirjepajaa sisäpihalla avajaisiltana

Lue lisää:

 


Sivua viimeksi päivitetty 10.6.2011 10:24 ja sivu on julkaistu 7.6.2011 12:54

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi