Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

16.5.2012

Uusi syksyn kausiesite on nyt jaossa, esitysten liput ovat myynnissä.

Turun Kaupunginteatterin syyskausi on julkaistu!

Tervetuloa tutustumaan loisteliaaseen ohjelmistoomme. Komeita kantaesityksiä, ennennäkemättömiä ensi-iltoja kaikilla näyttämöillä.

                                                                                                                                        Peppi Pitkätossu
Kevään jälkeinen teatterikausi avautuu Kaupunginteatterin osalta yhteistyöllä Turun Kesäteatterin kanssa. Peppi Pitkätossu jalkauttaa Huvikumpunsa kesäksi Vartiovuorelle ja joulukuuksi Turun Kaupunginteatterin Päänäyttämölle. Kesäteatterin ensi-ilta on 15.6. ja kesäkauden esitykset jatkuvat elokuun puoliväliin asti. 
Remu Aaltosen ja Pilvi Hämäläisen tähdittämässä koko perheen vauhdikkaassa seikkailussa kaikki on iloisesti heikun keikun.Kaikki Pepin esitysten liput ovat myynnissä, varaa omasi heti!

Aurajoki-verkoston kanssa tuotettava ”Vallan valoja 1812” nähdään Turun Vähätorilla 24.-25.8. Historiallisesti tärkeästä tapahtumasta, Venäjän keisari Aleksanteri I ja Ruotsin kruununprinssi Bernadotten tapaamisesta tulee kuluneeksi tasan 200 vuotta. Euroopan jaosta kertovan komediallisen näytelmän päärooleissa nähdään Turun Kaupunginteatterin loistavia näyttelijöitä, mm. Mika Kujala, Severi Saarinen ja Kirsi Tarvainen. Hullaannu hauskasti historiasta

Turun teatteritalo täyttää kunnioitettavat 50 vuotta syyskuussa. Kaikille avoimia, maksuttomia tapahtumia järjestetään koko viikko ajalla 8.-15.9. Muun muassa näyttelyn, keskustelutilaisuuden ja päivätanssien lisäksi viikon ohjelmassa ovat kolme ensi-iltaa.

”Ei maar ny loppu löhöily!” on viiltävä ja viihdyttävä dokumenttiteatteriesitys, joka kertoo noin kymmenestä Turussa toimivasta yhteisöstä sekä ajankohtaisesti että historiallisesti. Aiheena on talkoohenki. Onko sitä? Esityskausi alkaa ensi-illasta 12.9. Lopeta löhöily ja tilaa liput!

Syksyn suurproduktio ”Kirsikkapuisto” saa kaksoisensi-iltansa pe 14.9. ja la 15.9. Anton Tšehovin klassikkonäytelmän ohjaa Anna Kareninasta turkulaisyleisölle tuttu Andriy Zholdak, joka saa rinnalleen huikaisevan pääroolittaren Krista Kososen. Zholdak on tunnettu persoonallisesta tavastaan uudistaa maailmankirjallisuuden tunnetuimpia teoksia ja luoda niiden keskeisistä naishahmoista nimirooleinakin klassikoita. Astu kauniiseen Kirsikkapuistoon ja varaa oma maistiaisesi heti!

Ennenäkemätön revyy valloittaa Kui-joella

Marraskuussa ensi-iltansa saava revyy ”Kui-joen silta” nauraa Turulle ja tarkentaa katseensa turkulaiseen kaupunkimaisemaan. Aiheena on ihminen ja ihmisen toiminta, nimenomaisesti turkulaisen ihmisen. Revyy liikkuu akselilla nykypäivä/ikuisuusteemat: turkulainen ja toinen turkulainen, turkulainen ja yhteiskunta, turkulainen ja jumala, turkulainen ja muu maailma... Turku on naurunaihepääkaupunki. Kui-joen silta täyttää lavan taitavalla näyttelijäjoukolla, näyttävyydellä sekä uusilla, originaaleilla lauluilla. Naura itsellesi varaus jo nyt!

Pikkolon pienellä näyttämöllä kuullaan lokakuisesta kantaesityksestä alkaen draamallinen musiikkiteos ”Merimiehen morsian”. Näytelmä on huuto rannalta nykymaailmassa alati laajenevia aavoja päin, kaipausta kaikkoavaa kohti. Lauluja ilosta ja ikävästä, jättäen tilaa myös hetkelliselle improvisaatiolle kuten morsiamen fadolle. Koskettavana laulajana nähdään Anneliina Koskinen. Älä jää rannalle vaan tilaa liput kiireesti!  Ensi-iltansa syksyn aikana saa myös Juha Siltasen suomentama ja ohjaama Strindbergin klassikko ”Aavesonaatti”. Sen liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä. Sopukan näyttämöllä vierailevat syksyn aikana myös VAPAAkollektiivin nykytanssiteos Ihana ja hieno ja Näyttelijäopiskelijoiden vierailu Rouge Dérangée

Kui-joen silta -revyy yli kaiken

 

 

 

 

 

 

 

Syyskaudella esityksiä jatkavat keväältä kokonaan loppuunmyydyt Kakola ja Herra Hakkaraisen seitsämän ihmettä ja Vapaa mies, Dylania suomeksi.  Kaikki syksyn esityspäivät ovat nähtävissä myös teatterimme verkkosivuilla teatteri.turku.fi. Turun kulttuurin myyntipalvelu vastaa arkisin klo 9-15 numerossa 02 262 0030, Lippumyymälä (ti-la 12-19) 02 262 0080.

    

 


Sivua viimeksi päivitetty 16.5.2012 9:03 ja sivu on julkaistu 15.5.2012 17:30

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio